2229062963 6940662296 Κανάρη 8, Ερέτρια christian.d13@gmail.com
Flower Shop By Doukas
Άνθη - Φυτά - Στολισμοί Εκδηλώσεων | Ερέτρια Εύβοια


Το ανθοπωλείο Flower Shop By Doukas έχει έδρα στην Ερέτρια Εύβοιας προσφέροντας μια μεγάλη ποικιλία φυτών αλλά και ολοκληρωμένες υπηρεσίες στολισμού εκδηλώσεων.
Με πολύχρονη πείρα και γνώση στον τομέα των φυτών, δημιουργήσαμε ένα χώρο με αγάπη για το αντικείμενό μας από όπου μπορείτε να προμηθευτείτε όμορφα λουλούδια και φυτά για εσωτερικούς ή εξωτερικούς χώρους, αλλά και να τα στείλετε / χαρίσετε στα αγαπημένα σας πρόσωπα.

η έμπειρη και δημιουργική ομάδα μας αναλαμβάνει τον ανθοστολισμό πάσης φύσεως εκδηλώσεων, όπως γάμους, βαπτίσεις, καθώς και την κατασκευη μοναδικών συνθέσεων για ειδικές περιστάσεις και γιορτές.

Περισσότερα

Ανθοσυνθέσεις

Ανθοσυνθέσεις

Επιμελούμαστε με συνέπεια και επαγγελματισμό ξεχωριστές δημιουργίες και μοναδικές ανθοσυνθέσεις σε γιορτές και ειδικές περιστάσεις.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Διακόσμηση Γάμου

Διακόσμηση Γάμου

Το ανθοπωλείο μας προσφέρει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου για τον ανθοστολισμό και την επιμέλεια της διακόσμησης του γάμου σας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Διακόσμηση Βάπτισης

Διακόσμηση Βάπτισης

Η έμπειρη ομάδα μας δημιουργεί με φαντασία μοναδικά concepts για θεματικές βαπτίσεις που θα εντυπωσιάσουν μικρούς και μεγάλους.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ